Palvelut

Osaamista ja joustavuutta korjausrakentamiseen

 

Olemme pääurakoitsija, joka on hankkinut maineensa vaativissa, usein monimutkaisissa korjaushankkeissa. Palvelumme kattaa kaikki korjausrakentamisen osa-alueet. Vastaamme laadusta, aikataulusta ja budjetista. Takuulla ja vuosien kokemuksella.

 

PERUSKORJAUKSET
Tarjoamme kiinteistön omistajille kaikki korjausrakentamisen palvelut. Kohteemme ovat yleensä asuinkiinteistöjä, toimistotaloja tai liiketiloja. Korjaamme pääurakoitsijana koko kiinteistön ja vastaamme kokemuksellamme monimutkaisesta palapelistä, jossa suunnittelijat, eri urakoitsijat ja viranomaiset tekevät yhteistyötä.

 

JULKISIVUKORJAUKSET
Julkisivurappaukset, lämpörappaukset, elementtien saumaukset, ikkunoiden uusimiset tai huoltomaalaukset, parvekkeiden korjaukset – vain muutamia työkohteita mainiten. Olemme kokenut julkisivu-urakoitsija, joka tuntee erilaiset materiaalit ja työtavat.

 

VESIKATTOSANEERAUKSET
Korjaamme kaikenlaiset vesikatot, eri materiaaleilla – myös monimuotoiset. Kokemuksella hoidamme myös yläpohjan lisäeristykset.

 

LIIKETILOJEN MUUTOSKORJAUKSET
Toteutamme liike- ja toimitilojen muutos- ja korjaustyöt, mm. väliseinien siirrot, alakattoasennukset, maalaukset ja kalusteasennukset nopeassa aikataulussa. Pitkälle hiottu toimintamalli ja kokeneet tekijät takaavat, että arvokkaat neliöt ovat heti tuottamassa.

 

ALUE- JA PIHARAKENTAMINEN
Korjaamme salaojat sekä piha- ja pysäköintikannet sekä rakennamme mm. aidat, portaat ja kaiteet.

 

SISÄILMAKORJAUKSET
Korjaamme kiinteistön home- ja kosteusongelmat, tiivistämme rakenteet, saneeraamme kosteat tilat ja modernisoimme ilmanvaihdon.

 

LINJASANEERAUKSET
Putkiremontti on suurin yksittäinen korjaustoimenpide, joka vaikuttaa olennaisesti kiinteistön arvoon ja käyttömukavuuteen. Toteutamme pääurakoitsijana linjasaneeraukset ja kokoamme parhaat aliurakoitsijat mukaan tiimiin. Otamme kokonaisvastuun siitä, että hanke etenee aikataulussa, laadullisesti oikein ja budjettia kunnioittaen.

 

>> Tutustu referensseihimme

 

 

 

Eläintarhankatu 18 D